EK-LAN

Powered by Blogger.

Thursday, December 27, 2012

:: Saya sakit hati ::

written by ~warhans~ at 5:14 PM 0 responds Links to this post
Semlm call _ _ _..
Nk follow up Dina..
Tanya operator kat situ..
Dr. ... ada tak ari ni?
Ada..
Kul brapa dia masuk?
Dlm kul 10 dia ada..
Ok..
Terus kuar p amik dina..
Semangat ni..
Sampai2 _ _ _ dlm pukul 10 pagi..
Nk register nama..
Nurse bgtau..
Dr. ... tak masuk klinik pg ni..
Petang baru ada...
Ha...
Td sy call bgtau dia ada..
Dia tak terima patient pagi ni..
Petang baru ada..
Sy nk ckp dgn dia bole?
Jumpa nurse dia dlm bilik dia..
So pegi la jumpa nurse tu..
Sy mai dari jauh ni..
Takkan sy nk balik pastu mai balik..
Dr. mmg tak masuk..
Kalu nk tggu bole la..
Tp sy pn tak tau dia masuk bila..
Jumpa la Dr. lain..
Sy slalu mai jumpa Dr. ni..
Nk follow up la..
Dh lama tak mai.. 
Sy nk ckp ngan dia..
Sy nk cari dia pn tak tau camana..
Sy cuba la..
Tggu dgn sabar..
Dr. kata mmg tak bole la..
Tgh on call.. ada operation..
Petang baru ada..
Dlm kul 3 mmg ada dh la..
Tensennya.....................
Ayat nurse yg tak thn tu...
Td sy call kata Dr ada..
Call pukul brapa?
8 lbh...
Lain kali jgn call awal sgt..
Sy pukul 8.30 baru masuk..
Dlm hati ... call lmbt kang smpai lmbt, parking penuh..
Call awal salah, call lmbt kang kui brapa nk smpai sini..
Jom dina kita p mkn je la..
Tgk la tahun dpn la kot baru nk mai lain...
Saya sgt sakit hati...
Full stop..

Saturday, December 15, 2012

:: Projek Hijau ::

written by ~warhans~ at 11:55 PM 0 responds Links to this post
Pernah dengar tak pasai projek hijau? Ni bukan projek menghijaukan kawasan sekolah dgn tanam pokok2 yer.. Ni projek mengumpul duit.. Senang jer.. Setiap kali beli brg dan dpt baki duit RM5, kita simpan dlm tabung.. Jgn guna duit RM5 tu... Aku pn baru tau.. So bersempena nk masuk thn baru ni leh la praktik.. Kita tgk ujung thn 2013 ni brapa byk duit RM5 boleh kita simpan.. Aku sebenarnya ada gak cara sendiri simpan duit.. Aku simpan duit syiling.. Semua duit syiling yg aku dpt, aku letak dlm tabung.. Sbb tu wallet aku tak dak tmpt letak duit syiling.. Tak kisah la cara mn pn nk simpan duit, janji ada gak simpanan utk masa depan..

Futnot : jgn cari duit syiling dlm rumah aku... Aku dh simpan dlm Tabung Haji.. Eh terbgtau lak..
Futnot 2 : ingt nk letak gambar duit RM5, tp rasanya semua dh kenal kot duit RM5.. Kalau tak kenal, xyah jd rakyat mesia la... Eh tetiba... 
Futnot 3 : byk plak eh dlm entry ni..
 

:: Life Is Not A Fairy Tale :: Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez