EK-LAN

Powered by Blogger.

Friday, January 15, 2016

:: Happy 79th Birthday Mak ::

written by ~warhans~ at 4:11 PM
baru perasan.. thn 2015 aku post 4 entry ja dlm blog ni.. dari thn ke thn makin skit entry.. sebenarnya thn 2015, mcm2 jd.. yg sedih yg happy.. terlalu byk utk diingati.. tak pa.. pelan2 la aku cita dlm blog.. itu pn kalau ada kesempatan..

kali ni nk buat entry khas utk mak aku.. sempena hari lahirnya yg ke 79 (6 Januari 2016).. sama lak angka tu dgn tahun kelahiranku.. thn ni baru berkesempatan celebrate sekali.. sblm ni time birthday mak, dia tak dak kat sini.. kami p mkn kat Sam Cafe mlm tu dan aku order kek hummingbird..

M is for the million things you gave me
O means only that you're growing old
T is for the tears you shed to save me
H is for the heart of purest gold
E is for your eyes, with love-light shining
R means right, and right you'll be always be


suruh mak posing.. tegak ja dia..
yg ni ok skit
posing dgn bunga lak..
mushroom soup ngn garlic bread.. utk dani dan dina.. last2 ibu depa yg mkn.. huhu.. sup tu sedap.. pekat dan mushroom pn byk..
green tea.. rasa pelik.. tp hbh gak minum..
lamb chop.. sedap..
spaghetti oglio.. sedap jgk..
lamb wrap.. isi dlm ok.. tp wrap dia lembut.. tak garing..
depa pn nk posing gak..
tgk adik yg beria mcm nk mkn sgt.. bila dh potong tak mau mkn pn...
kek hummingbird.. 1st time try.. not bad.. bole order lagi..

video

lagu ini ditujukan khas untuk tok dari dani dan dina.. semoga sihat2 selalu dan dipermudahkan Allah dalam segala urusan.. 

0 responds:

Post a Comment

 

:: Life Is Not A Fairy Tale :: Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez