EK-LAN

Powered by Blogger.

Friday, June 18, 2010

Shopping baju..

written by ~warhans~ at 12:42 PM
Last month, aku ada p bangi.. lepak kat rumah abg.. so 1 day ni, my SIL bgtau kat situ ada juai baju baby.. yg berjenama gak la.. tp yg rejek2 ni.. ie ada kotor sikit or butang tercabut or jahitan tak kemas.. kira tak menepati stended ISO la.. harga mmg murah.. dia pn ajak la aku p tgk.. besa la.. nama pn pompuan kan.. bukan leh dengar kalau ckp ada brg murah ni.. tergedik2 la nk p tgk... p la tmpt tu.. rupa2nya bukan kat kedai pn.. tp kat market.. dia longgok2 baju tu.. so terpaksa la kena selongkar baju2 tu.. takes time la jgk sbb dia juai asing2.. baju ngan seluar kena matching2 sendiri.. dari tersusun elok sampai dh berceramuk semua.. gara2 nk me'matching'kan baju ngn seluar.. murah mmg murah la.. 3 helai RM10.. mana nk carik.. ada Baby Kiko.. ada anakku... ekceli yg kata reject tu, tgk tak la seteruk mana pn.. ada setengah tu tak pasan pn apa sbb direjek.. kiranya berbaloi la jgk.. lgpn nama pn baju baby kan.. lama mana sgt la nk pakai pn.. total perbelanjaan ari tu RM40.. ok la.. byk pasang jgk dpt..

utk dani

utk dina

0 responds:

Post a Comment

 

:: Life Is Not A Fairy Tale :: Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez